Първите 7 стъпки в гещалттерапията

Български институт по гещалттерапия продължава тематичните преживелищни групи, водени от гещалттерапевти в различни градове на страната, в нов формат.

Групите са подходящи за студенти, хора интересуващи от обучението по гещалттерапия и други с различен интерес от бъдещо обучение, които желаят да се придобият нови познания, осъзнавания и инструменти за справяне.

Новият формат е две работилници (две съботи и недели),  общо 21 часа, в рамките на 2 месеца. Групите са до 10 участника и са затворени, което означава, че след началото на групата нови участници не се приемат. Всяка група се води от двама гещалттерапевти. Включването на участниците в групата става с предварителен контакт и интервю с водещите.

7-те стъпки през които ще преминем по време на уикендите:

1) Добре дошли. Изкуство на взаимоотношенията в гещалттерапията.

2) Във фокуса на прожектора, тук и сега.

3) Израстване вместо порастване.

4) Аз и другите.

5) Аз и другите – адаптация към средата.

6) Аз и тялото.

7) Край или начало.

Работата в групите е структурирана и водена по установен от БИГТ стандарт, като всяка група е уникална, спрямо индивидуалните особености и нужди на участниците. Издава се сертификат за участие за 21 часа личен опит с гещалттерапия – кредит при последващо обучение.

Стартират групи в следните градове:

4 юли 2020г., гр. София

Водещи:

Ирина Кирякова: гещалт терапевт и член на БИГТ и EAGT, хипнотерапевт, позитивен психотерапевт и обучител, член на ДПБ. Автор на книгата “Любовта намира начин – психотерапия на ежедневието”. Има 17 години опит като психотерапевт на частна практика и 8 години като обучител.

Стоян Кузманов: магистър психолог, член на Дружеството на психолозите в България (ДПБ), хипнотерапевт, член на Българската асоциация по хипноза (БАХ), гещалтистки консултант. С опит в индивидуалната терапия и консултиране, консултирането на двойки, и провеждането на професионални тренинги.

За записване: 0887 892 879 / irina.lazarova@gmail.com

Заявете желанието си да участвате, дори ако групата все още не е официално обявена, като ни пишете на info@gestalt-bulgaria.org

Съвсем скоро предстои да обявим и други стартиращи групи. Следете актуалната информация тук, както и на Facebook страницата ни!