Виртуален ден на отворените врати на Български Институт по Гещалттерапия

Приемът на документи за кандидатстване в обучението по гещалттерапия е отворен. Информация по условията за приема можете да намерите тук: https://gestalt-bulgaria.org/обучение/входно-ниво/.

След като се запознаете с тях ще можете да се срещнете виртуално в Zoom с българската част на обучителния екип ” Българския институт по гещалттерапия”.  Срещата е планирана за 5-ти юли, неделя, от 18.30ч.до 19.30ч. Линк за срещата ще изпратим на предварително заявилите желание на admin@gestalt-bulgaria.org

Водещи на срещата:

Елена Илиева е член -на EAGT и ДБП, основател и директор на БИГТ. В над 25 годишната си практика в България и Южна Африка като психолог психотерапевт има множество специализации, включително фасилитатор, обучител и супервизор по Системни фамилни констелации.

Ирина Кирякова е гещалттерапевт и член на EAGT, позитивен психотерапевт и обучител към БИГТ, член на ДПБ. Автор на книгата “Любовта намира начин – психотерапия на ежедневието”. Има 16 години опит като психотерапевт на частна практика и 7 години като обучител по психотерапия.

Десислава Лашкова е гещалттерапевт и обучител към БИГТ. Извън гещалт практиката тя има опит в областта на човешки ресурси, управление на хора, коучинг, обучение и развитие.