Гещалтистката философия на съществуването

Заповядайте на 16 март на лекцията

“Гещалтистката философия на съществуването: Насоки за съвместно съществуване в диалогичното жизнено пространство.”

Водещ: д-р Талия Бар-Джозеф Левин

 

Ще разгледаме основните принципи, които ни правят такива, каквито сме. Гещалтисткото философско направление се опира на три основни философски съждения, които заедно ни дават насоки за изграждането на връзки, не само в общ смисъл, но и в конкретно професионален аспект.

Казано по друг начин, тази лекция ще разгледа уникалния принос на гещалтисткия подход към съвместното съществуване. Подход, особено значим в съвремието ни – време на множество нови предизвикателства.

 

Заповядайте на 16 март (петък) от 18.30 до 20.30 часа в G-център за обучение и изкуство, гр.София, ул.Герлово 4-6

Осигурен е превод на български език.

 

За водещата: 

Талия е доктор по психология, клиничен психолог, гещалттерапевт, международен обучител, супервизор и бизнес консултант. Нейни обучители са били Мириам и Ървинг Полстер. Понастоящем е председател на Израелската гещалтистка асоциация и е нейният представител в EAGT. Избран президент на AAGT, член на Intagio ЕК и съпредседател на института “Гещалт Йерусалим”. Заемала е позицията на ръководител на отдел “Гещалт” в Лондонския институт „Метаноя“, като с нейните усилия катедрата получава правото да дава академичната титла „магистър“. Била е академичен директор на 8-годишно обучение в Чехия и Словакия и 5-годишно обучение в Гърция. Участва в организационно обучение в Италия и Полша.

 

Запишете се предварително и запазете своето място на:
info@gestalt-bulgaria.org
с текст “Лекция и двете ви имена”

 

Очакваме ви!