G222: Корените на вдъхновението

“G222” са ежемесечни тематични вечери, организирани от Българския институт по гещалттерапия (БИГТ), които да представят на широката публика по интерактивен начин теми от терапевтичната практика, през гещалт парадигмата.

“G222” се провеждат всеки втори Вторник от месеца за два часа в G-център за обучение и изкуство – гр.София, ул.Герлово 4.

inspir

Темата на 11 Октомври е “Корените на вдъхновението” – интерактивна лекция.

 

„Каня ви да споделим и обменим искрите на житейския плам. Да надникнем в съставките на вдъхновението и да усъвършенстваме способността си да ги забъркваме все по-изящно.

Кое разпалва пламъка в нас? Как да поддържаме огъня на страстта в живота си? Как да направим цветно ежедневието ни?

Ще говорим за всичко, което вдъхновява и провокира полет на духа. Ще осъзнаваме и чувстваме, тук и сега.

За мен гещалт не е просто терапевтична модалност, това е философия на живот. Философия, която вярва, че смисълът е в пътя и че покоят е част от движението, а не негова полярност. Гещалт е покана да размахаме крилата на сетивата си!” Ирина Кирякова

 

Заповядайте на 11 Октомври (Вторник) от 18.30 часа в G-център за обучение и изкуство, гр.София, ул.Герлово 4.

 

Водещ: Ирина Кирякова

Ирина Кирякова има 16 години самостоятелна практика, като консултант и терапевт.

Завършила е 4 годишно обучение-специализация по гещалттерапия към първия в България институт по гещалттерапия (БИГТ). Позитивен психотерапевт и базов треньор по Позитивна Психотерапия, член на ДППБ, в рамките на Световната Асоциация по позитивна психотерапия – WAPP.

Координатор на обучението към БИГТ.

Има степен “Магистър”, специалност – “Социално-педагогическа и психологическа помощ за семейства” към Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.

2 години обучение към Psychotherapy Institut of Social Ecology of Personality (Психотерапевтичен институт по социална екология на личността).

Член на Дружеството на Психолозите в България, психотерапевт, ISCO-2634-BG-RP-0944 София.

2 години индивидуална терапия и обучение в неорайхианска психотелесна психотерапия. Игрова терапия за деца от 3 до 15 годишна възраст. Умения за водене на семинар и работа с група. Арттерапия. Стимулиране на ефективни поведенчески стратегии.

Месторабота – Частен кабинет.

 

Запишете се предварително и запазете своето място на:
info@gestalt-bulgaria.org
или
0888 80 91 70 (Viber съобщение с двете ви имена и текст “G222” или обаждане).

 

Всеки записал се ще получи потвърждение. Възможно е отговорът да се забави покрай почивните дни.

 

Събитието във фейсбук: ТУК

Може да следите последните новини, събития и инициативи на БИГТ, като се включите в официалната група на института във фейсбук: Гещалт събития