G222: “Свързването родител дете – магията да бъдем заедно”

“G222” са ежемесечни тематични вечери, организирани от Българския институт по гещалттерапия (БИГТ), които да представят на широката публика по интерактивен начин теми от терапевтичната практика, през гещалтистката парадигма.

“G222” се провеждат всеки втори Вторник от месеца за два часа в G-център за обучение и изкуство – гр.София, ул.Герлово 4.

Темата на 9 Май е “Свързването родител дете – магията да бъдем заедно”.

 

Каним ви на среща, посветена на общуването родител – дете, през погледа на гещалттерапията.

Ще видим заедно как създаваме и присъстваме в контакта си с детето, какво може да го направи по-пълноценен и как влияе върху живота ни.

Основен принцип в гещалтисткия подход е да се постига разбиране чрез преживяване, така че ще включим и личен опит с интересни упражнения.

Идеята ни е да погледнем заедно, по различен начин, нашите отношения с детето, моделите на общуване, без да даваме готови решения за тях.

Това знание носи свобода на избора – как да се свързваме с децата си осъзнато, да имаме възможност да разбираме какво се случва и да участваме в създаването на общата ни реалност.

 

В края на срещата ще отделим време за въпроси и отговори.

Подходяща е за родители на деца на всякаква възраст.

 

Заповядайте на 9 Май (Вторник) от 18.30 часа в G-център за обучение и изкуство, гр.София, ул.Герлово 4-6.

 

Водещи: 

Красимира Божанкова
Магистър социална психология, предстояща сертификация за гещалттерапевт след 4 годишно обучение, частна практика във Велико Търново.

 

Десислава Попова
Магистър психолог, училищна психология, предстояща сертификация за гещалттерапевт след 4 годишно обучение. Има частна практика в София и работи като училищен психолог в ОУ Св.Климент.

 

Запишете се предварително и запазете своето място на:
info@gestalt-bulgaria.org
с текст “G222 и двете ви имена”

 

Събитието във фейсбук: ТУК

Може да следите последните новини, събития и инициативи на БИГТ, като се включите в официалната група на института във фейсбук: Гещалт събития

 

Приемът на документи за петата обучителна група  по гещалттерапия е отворен.

Начало на обучението Октомври 2017г.